Praktisk om kørekort

Når du skal tage kørekort er der en række lektioner, som du skal igennem. Disse er lovpligtige for alle der skal tage et kørekort. En køreuddannelse tager normalt 53 lektioner fordelt på teoriundervisning, manøvrebane, glatbane og kørelektioner. For at få dit kørekort skal du have alle 53 lektioner. Efter den enkelte elevs behov kan det være nødvendig med yderliger lektioner.

Når du tager kørekort skal du som minimum have 16 kørelektioner. Dette er for mange nok til at går til køreprøve. Er dette ikke tilfældet for dig gennemføres yderlige kørelektioner. Derfor vil du altid være klædt godt på, når du skal op til din køreprøve. Inden køreprøven har du den sidste kørelektion, så du er så godt forberedt som muligt. Køreprøven bliver afholdt i den samme bil som du har taget alle dine kørelektioner. Det vil sige, at du kender bilen godt når du skal op til køreprøve.

Kørekort Odense

Under dine kørelektioner kommer du igennem mange af de steder, som du også kommer til at køre, når du skal op til køreprøven i Odense. Vi forsøger på den måde at gøre dig bekendt med så mange af de steder som muligt i Odense, du kommer til at køre. Odense er en god by at tage kørekort i. Bl.a. fordi du får en god blanding af alle de situationer, som du kommer til at møde når du har fået dit kørekort, og skal til at være bilist.

Bliv sikker i trafikken. Tag dit kørekort i Odense ved Centrum Køreskole.

Kontakt os for mere info​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Centrum Køreskole 

Skibhusvej 1

5000 Odense C


Tlf.: 60 66 77 88
E-mail: info@ck-odense.dk